Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Заставнівська ДПІ: податківці провели робочі зустрічі з представниками Вікнянської тергромади та платниками податків

опубліковано 15 серпня 2024 о 13:53

Начальник Заставнівської ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області Валентина Євка провела робочу зустріч з представниками Вікнянської територіальної громади. Під час зустрічі присутні обговорили питання щодо порядку обчислення, надання пільг, проведення звірок, сплати та погашення боргів з майнових податків та мінімального податкового зобов'язання. 
Посадовиця зауважила, що громадянам не потрібно чекати на паперовий варіант повідомлення, адже його можна переглянути в «Електронному кабінеті» або у мобільному застосунку «Моя податкова». 
Крім того, провідні фахівці Заставнівської ДПІ провели інформаційні зустрічі з представниками бізнесу та громадянами. Відвідувачі центру обслуговування платників отримали відповіді на актуальні запитання щодо здійснення підприємницької діяльності із застосування спрощеної системи оподаткування, подання звітності в електронному вигляді та функціонування електронних сервісів ДПС. 
Також платникам нагадали, що сплатити податок на нерухоме майно, плату за землю та мінімальне податкове зобов’язання необхідно протягом 60 календарних днів з дня отримання такого повідомлення – рішення. 
Принагідно, податківці нагадали й про необхідність коректного заповнення платіжних документів платниками податків.