Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Хотинській ДПІ консультують платників з питань застосування податкового законодавства та надання адміністративних послуг

опубліковано 31 липня 2024 о 11:17

У Центрі обслуговування платників Хотинської ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій надають практичну та теоретичну допомогу з усіх питань, що стосуються сплати податків – розповідає начальник ДПІ Наталія Заньковська.

За словами посадовиці впродовж липня цього року у Центрі обслуговування платників проведено ряд інформаційних зустрічей та тренінгів для платників податків. 

Під час чергової зустрічі з відвідувачами Центру обслуговування платників, податківці обговорили порядок обліку волонтерів.

Також відбулися засідання за круглим столом з питань дотримання суб'єктами підприємницької діяльності чинного законодавства про працю, зокрема щодо гарантій оплати праці та недопущенні виникнення  заборгованості з виплати заробітної плати.

На особливому контролі у податківців і стан розрахунків з бюджетом зі сплати майнових податків та ЄСВ – надаються консультації власникам нерухомості, землевласникам та проводиться звірка.

Крім цього, проводиться інформаційно-роз’яснювальну робота з платниками щодо використання сервісів мобільного застосунку «Моя податкова», як простого і зручного інструменту для отримання електронних сервісів податкової служби.