Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Електронний ключ» від ДПС безкоштовно отримали 3600 буковинських платників

опубліковано 15 липня 2024 о 09:40

У січні - червні 2024 року платники податків,  які звернулись до сектору реєстрації користувачів ДПС Буковини отримали 3600 «електронних підписів». Серед отримувачів сервісних послуг представники бізнесу – фізичні та юридичні особи, представники державних і комунальних установ, організацій та мешканці області - інформують у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області.

У податковій службі Буковини нагадують, щоб отримати «електронний підпис» потрібно особисто звернутися до відділення ІДД ДПС. При собі мати документи згідно з переліком (копії та оригінали) https://ca.tax.gov.ua/etrusted-services, заповнену заяву на отримання КЕП, а також електронний носій пам’яті (диск або флешка).

Платники податків можуть отримати довідкову інформацію щодо отримання електронного підпису у секторі реєстрації користувачів Головного управління ДПС у Чернівецькій області за телефоном: (0372) 51-43-79.

Крім того, буковинці мають можливість повторного (дистанційного) формування сертифікатів за електронним запитом. Дистанційно сформувати нові сертифікати зможуть ті користувачі, які мають: чинні сертифікати (наприклад до закінчення строку чинності сертифікатів залишилося декілька днів); незмінні реєстраційні дані (ПІБ, адреса реєстрації місця проживання, код ЄДРПОУ організації тощо); особистий ключ, доступний лише користувачу та не є скомпрометованим.