Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа: Під час зустрічі обговорили алгоритм дій для виключення підприємства з ризикових платників ПДВ 

опубліковано 11 липня 2024 о 11:43

Сьогодні, в рамках роботи Комунікаційної податкової платформи в.о. начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій області Теодозія Чернецька зустрілася з представниками ПП «Моноліт Захід» з метою обговорення причин включення даного підприємства до переліку ризикових.

Серед учасників зустрічі був і начальник відділу з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Дмитро Матейчук.

Під час діалогу податківці з урахуванням вимог «Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/ розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних», що затверджений постановою КМУ від 11.12.2019 р. №1165 роз’яснили Критерії ризиковості їхнього підприємства та надали відповіді на запитання.

Також звернули увагу представників бізнесу на алгоритм дій задля розблокування податкових накладних.

Важливим меседжем засідання, яке відзначали всі учасники заходу – Комунікаційна податкова платформа – ефективний майданчик для оперативної та якісної комунікації з громадськістю та бізнес-спільнотою області. Метою якої є допомога бізнесу у вирішенні проблемних питань, які виникають у їх діяльності.

Наприкінці заходу податківці нагадали, що консультаційну допомогу платники можуть отримати за телефонами тематичних «гарячих» ліній: https://tax.gov.ua/others/kontakti/garyachi-linii-teritorial.