Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 216,8 млн грн військового збору отримали Збройні Сили з Буковини

опубліковано 05 липня 2024 о 11:23

В.о. начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій області Теодозія Чернецька повідомила, що буковинцями з отриманих легальних доходів у першому півріччі 2024 року сплачено 216,8 млн грн військового збору, що на 25,1 млн грн перевищує надходження за аналогічний період минулого року.

За словами Теодозії Юріївни, щоб зменшити кількість роботодавців, які використовують незадекларованих працівників і відповідно мають ризики несплати «зарплатних податків» фахівці податкового відомства спільно з Держпраці проводять інформаційну кампанію щодо переваг оформлення трудових відносин під час якої роз’яснюють, що оформлення трудових відносин із найманими працівниками відповідно до законодавства, сплата податків та єдиного соціального внеску – це міцна оборона України, гарантований розвиток економіки, покращення інвестиційного клімату, зростання рівня соціальної захищеності, благополуччя кожної сім’ї і гідні умови праці для кожного.

Особливо наголошують, що наймані працівники, які працюють в «тіні» та отримують зарплату в «конвертах» уникають сплати військового збору і відповідно не фінансують наші Збройні сили.