Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сьогодні, 2 липня, Держава вшановує професію податківця

опубліковано 02 липня 2024 о 14:51

У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області з нагоди відзначення Дня податківця України відбулася урочиста нарада.

Перед початком зібрання податківці хвилиною мовчання вшанували полеглих за Україну захисників.

Далі очільниця податкового відомства краю Теодозія Чернецька привітала колег, зазначивши – це день корпоративної єдності людей, хто професіоналізмом, сумлінням та наполегливістю забезпечує наповнення державної скарбниці та стоїть на зaхистi фінансових та економічних інтересів України.

Під час промови Теодозія Юріївна подякувала кожному фахівцю за досягнені результати роботи податкового відомства краю: позитивну динаміку та стійке зростання податкових надходжень до казни держави роботи у першому півріччі 2024 року. Надходження податкових платежів до бюджетів у порівнянні з минулим роком зросли на 927,2 млн грн і перевищили 5,5 млрд грн.

Крім цього, побажала всім колегам у ці буремні часи сповна реалізувати власний потенціал, впевнено крокувати до нових здобутків і бути гідними свого високого обов'язку перед державою та невтомно працювати в ім’я Перемоги.

Слова подяки лунали і на адресу воїнів - податківців, які захищають суверенітет нашої держави.

А також надіслали вітання ветеранам і пенсіонерам податкової служби, які своєю сумлінною працею та служінням державі здобули право на безмежну пошану .

Будьте наполегливі у вирішенні важливих державних завдань. Дотримуйтеся головних цінностей, що покладені в основу роботи податківця – патріотизму, віри, відданості, професіоналізму наголосив у своєму виступі заступник начальника обласної податкової Микола Загарюк, який долучився до привітань.

Традиційно приємним моментом урочистостей стало нагородження. Відтак за відданість справі, активну громадянську позицію, сумлінну працю оголошено подяки Державної податкової служби України: Гріньовій Анні; Скрипченко Ірині; Чорній Наталії.

За значний особистий внесок у розвиток податкової служби, сумлінну працю та високий професіоналізм відзначено грамотами Головного управління ДПС у Чернівецькій області: Бульдяк Тетяну; Гончар Галину ; Гуславську Ларису; Дереторську Мар’яну ; Дюкарєву Олену; Загарію Тетяну; Ірічук Альону ; Карпенко Євгенію; Кицюк Ольгу; Конопницьку Оксану ; Кучуран Марію; Коцим’юк Марію ; Лукавецького Віталія; Марчука Володимира ; Полієву – Золотаренко Анастасію ; Продан Мар’яну; Проскурняк Ліну; Рудь Тетяну; Сабодаш Тетяну.

Фото заходу