Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Хотинська ДПІ:  Під час проведення робочих зустрічей платники отримують фахові консультації щодо застосування податкового законодавства

опубліковано 27 червня 2024 о 11:32

Провідні фахівці Хотинської ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області провели ряд інформаційних зустрічей з платниками податків під час яких роз'яснили порядок нарахування та терміни сплати податкових зобов’язань. 
Заступник начальника Хотинської ДПІ Микола Кузик особливу увагу звернув на дотриманні порядку заповнення платіжних інструкцій на сплату податків і зборів з метою недопущення виникнення податкового боргу. 
Також наголосив на дотриманні суб'єктами підприємницької діяльності чинного законодавства про працю, зокрема щодо гарантій оплати праці та недопущенні виникнення  заборгованості з виплати заробітної плати.
Платники, у яких виникли питання після отримання податкового повідомлення-рішення, отримали кваліфіковані відповіді на актуальні запитання щодо порядку нарахування податку на нерухоме майно, земельного податку та мінімального податкового законодавства.
Та роз’яснили відвідувачам центру обслуговування, фізичні особи, які мають земельну ділянку чи нерухомість, які підлягають оподаткуванню можуть переглянути податкові повідомлення – рішення  в «Електронному кабінеті» або у мобільному застосунку «Моя податкова» та сплатити нараховані суми.