Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Герцаївська ДПІ: податківці надають платникам консультації щодо нюансів оподаткування та практичну допомогу у застосуванні «Е-кабінету» 

опубліковано 26 червня 2024 о 11:36

Платники податків, які звертаються до центру обслуговування Герцаївської ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області отримують якісне сервісне обслуговування, оскільки це одна із основних функцій податкової служб – наголошує начальник Герцаївської ДПІ Анатолій Гортопан.
Особливо актуальним є питання надання практичної допомоги щодо користування «Електронним кабінетом платника».  Під час спілкування податківці роз’яснили платникам, що для формування та надсилання документів звітності в електронній формі платник може скористатися «Е-кабінетом» https://cabinet.tax.gov.ua/.  

Також платниками нагадали про порядок нарахування податку на нерухоме майно, земельного податку та мінімального податкового законодавства та відповіли на запитання, які виникли у платників після отримання податкового повідомлення-рішення.
Акцентували, що платники мають право уточнювати розміри нарахованих податків та проводити звірку даних у Центрі обслуговування платників,  а також використовувати електронні сервіси, такі як сервіс «Електронний кабінет платника» та мобільний застосунок «Моя податкова» для отримання інформації та сплати податків.