Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сокирянська ДПІ: під час інформаційних зустрічей податківці інформують платників про актуальні питання оподаткування

опубліковано 25 червня 2024 о 09:18

Начальник Сокирянської ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області Анжела Гайдей та провідні фахівці під час проведення інформаційних зустрічей та тренінгів з платниками податків акцентують увагу на актуальних питаннях щодо застосування податкового законодавства.

Зокрема, про дотримання трудового законодавства – офіційне оформлення працівників та легальна виплата заробітної плати найманим працівникам. При цьому акцентували, перш за все необхідно укласти з найманим працівником трудову угоду (контракт, договір) у письмовому вигляді, видати наказ чи розпорядження про прийняття працівника на роботу та повідомити про це територіальний орган Державної податкової служби за місцем обліку платника єдиного внеску.

Про сплату майнових податків: податку на нерухоме майно, земельного податку та мінімального податкового законодавства та недопущення податкового боргу.

Про переваги використання сервісу «Електронний кабінет» або мобільного застосунку «Моя податкова», за допомогою яких платники податків можуть самостійно слідкувати за своєчасністю сплати відповідних платежів до бюджетів та не накопичувати податкові борги. 

Провідні фахівці центру обслуговування платників Сокирянської ДПІ надають щоденну інформаційну підтримку та практичну допомогу платникам податків щодо застосування податкового законодавства.

Відтак, у разі потреби платники податків можуть звертатись до ЦОПу за адресою: м. Сокиряни, вул. Перемоги,10.