Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці Герцаївської ДПІ інформують платників щодо отримання адміністративних послуг

опубліковано 03 червня 2024 о 11:38

Податківці Герцаївської ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області інформують платників податків, які звертаються до центру обслуговування з переліком доступних адміністративних послуг.
Відтак, в ЦОПі можна отримати різноманітні довідки з податкового напрямку та витяги з реєстрів, ліцензії на певні види діяльності, подати звітність.
Крім того, в ЦОПі можна отримати інформацію щодо нарахування мінімального податкового зобов’язання та майнових податків. А у разі виявлення розбіжностей між даними, зазначеними в податковому повідомленні – рішенні, та даними, зазначеними в документах на право власності на майно громадяни можуть провести звірку.
Зокрема, фахівці поінформували відвідувачів ЦОПу Герцаївської ДПІ про електронні сервіси ДПС, зокрема про Електронний кабінет платника та безкоштовний мобільний застосунок «Моя податкова», за допомогою яких громадяни мають можливість в онлайн режимі переглянути інформацію про нараховані суми майнових податків, дізнатись про наявність податкового боргу та стан розрахунків з бюджетом.