Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Буковинські податківці розглянули 82 запити на публічну інформацію

опубліковано 17 травня 2024 о 10:27

До регіонального податкового відомства у січні-квітні 2024 року від платників надійшло 82 запити на публічну інформацію - інформують у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області. 

Більшість запитувачів - це фізичні особи, які направили до податкової служби області запити - 55 громадян. Від юридичних осіб надійшло 11 запитів. Від представників засобів масової інформації – 11 запитів. Переадресовано від інших органів виконавчої влади як розпоряднику інформації – 5 запитів - деталізують у податковому відомстві.

Запитувачі звертались з питаннями стосовно інформації: щодо розміру податку на некомерційну нерухомість; щодо порядку зняття з обліку платника податків; щодо переліку найбільших платників податків в області; незастосованих штрафних санкцій та пені; довідки про відсутність заборгованості; задекларованих сум доходів та ін.

У податковому відомстві наголошують, за результатами розгляду даних звернень, всі запити розглянуто податківцями у терміни згідно вимог чинного законодавства України.

Громадяни та суб'єкти господарювання можуть направляти свої звернення на поштову адресу  Головного управління ДПС у Чернівецькій області: 58013, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 200 А. На  електронну адресу: cv.official@tax.gov.ua або  cv.publicinfo@tax.gov.ua.

Інформацію щодо реєстрації звернень громадян та запитів на отримання публічної інформації поданих до ГУ ДПС у Чернівецькій області можна отримати за тел. (0372) 54-56-34.