Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники податків Буковини за 4 місяці цього року отримали у територіальних центрах обслуговування 34,8 тис адмінпослуг 

опубліковано 10 травня 2024 о 12:03

Про це  інформують у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області. Відтак, за січень – квітень 2024 року фахівці територіальних центрів обслуговування Головного управління ДПС у Чернівецькій області надали платниками податків 34857 адміністративних послуг.  Слід відзначити, безпосередньо у ЦОПі платники отримали 23,7 тис сервісних послуг та 11,1 тис в електронному вигляді.

У податковому відомстві Буковини нагадують платникам, що отримати інформаційні, консультаційні та адміністративні послуги можна у 13-ти центрах обслуговування платників – адреси та контакти: https://cv.tax.gov.ua/dfs-u-regioni/golov-upr/teritorialni-organi/.

Крім того, платники мають змогу спілкуватися з органами податкової служби за допомогою електронних сервісів, зокрема «Електронного кабінету», сервісу «InfoTАХ», мобільного застосунку «Моя податкова» без відвідування ЦОП. Такі сервіси запроваджено з метою забезпечення зручної взаємодії з платниками податків та надання якісних послуг у стислі терміни.

Наразі, найбільш актуальною залишається послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків – 13,7 тис. Також платники звертались за послугою щодо видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 4,4 тис.

Також значну кількість послуг було надано щодо отримання витягу з реєстру платників єдиного податку, реєстрації платником єдиного податку та внесення змін до відомостей, що містяться у реєстрі платників єдиного податку, а це – 8,8 тис адмінпослуг.     

Перелік всіх адміністративних послуг, що надаються Головним управлінням ДПС у Чернівецькій області розміщені на офіційному сайті відомства у розділі «Діяльність/Адміністративні послуги»: https://cv.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/