Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа: алгоритм дій для виключення підприємства з «ризикових» платників ПДВ на порядку денному засідання за «круглим столом» 

опубліковано 29 квітня 2024 о 15:54

Сьогодні, в рамках роботи Комунікаційної податкової платформи в.о. начальника управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Чернівецькій області Віра Касіян за «круглим столом» обговорила з представником ТОВ «ВЕЛБІС» - засновником Богданом Дерев’янко причини включення даного підприємства до переліку ризикових. 

У зустрічі теж брав участь начальник відділу з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Дмитро Матейчук.

Посилаючись на «Порядок зупинення реєстрації податкової накладної/ розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних», що затверджений постановою КМУ від 11.12.2019 р. №1165 податківці звернули увагу на Критерії ризиковості товариства та відповіли на запитання платника.

 Також посадовці надали детальні роз’яснення представнику товариства про список документів і пояснень які рекомендується надати через Електронний кабінет для виключення його з переліку платників, які відповідають Критеріям ризиковості.

Наприкінці заходу податківці нагадали, що консультаційну допомогу платники можуть отримати за телефонами тематичних «гарячих» ліній: https://tax.gov.ua/others/kontakti/garyachi-linii-teritorial.