Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Під час зустрічі податківці обговорили важливі аспекти погашення боргів

опубліковано 12 квітня 2024 о 15:05

Фахівці управління по роботі з податковим боргом Головного управління ДПС у Чернівецькій області продовжують проводити комплексні заходи, спрямовані на зменшення податкового боргу  платниками податків Буковини. 

Так, сьогодні за участі затупника начальника оловного управління ДПС у Чернівецькій області Миколи Загарюка, відбулась чергова зустріч з керівником ВАТ Чернівецького АТП – 17755, яке має значну заборгованість перед бюджетом. Під час зустрічі обговорили проблемні питання пов’язані зі сплатою податкового боргу. Крім того платнику роз’яснили про всі заходи, які передбачені чинним законодавством задля погашення податкових боргів та надали фахові консультації з питань, які цікавили платника.

Микола Загарюк наголосив про особливу значимість своєчасної сплати податків, адже заборгованість до бюджетів - це зменшення фінансування оборонних видатків.  

Також податківці нагадують, що кожен платник може перевірити чи є у нього податковий борг. Це  можна зробити на вебпорталі ДПС, скориставшись сервісом Електронний кабінет (https://cabinet.tax.gov.ua/), скориставшись мобільним додатком «Моя податкова» або ж звернувшись у Центри обслуговування платників Головного управління ДПС у Чернівецькій області за місцем реєстрації як платника податків.