Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Гаряча лінія»– ефективна комунікація та професійний розгляд запитань від буковинців

опубліковано 26 березня 2024 о 10:04

Саме так коментують буковинці  сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» на тему: «Кампанія Декларування - 2024», що відбувся 22 березня 2024 року в усіх ЦОПах Головного управління ДПС у Чернівецькій області.

Тема презентованого заходу викликала у буковинці неабияку зацікавленість та майже 100 запитань, на які відповідали фахівці 13 ЦОПів дві години поспіль – кількість дзвінків підтверджує реальний «зворотній зв’язок» між податківцями та буковинцями.

Поміж домінуючих запитань – подання декларацій про майновий стан та доходи за отримані доходи від продажу рухомого і нерухомого майна, нюанси отримання доходів від волонтерської діяльності та подання декларації на отримання податкової знижки.

Співрозмовники податківців під час «гарячої лінії» не тільки запитували , але й дискутували про роботу електронних сервісів, зокрема відзначали переваги та звертали увагу які функції потребують вдосконалення.

 Приємно відмітити, що жодного звернення зі скаргами на роботу ЦОПів чи фахівців,  що адмініструють сплату податків не надходило.

У податковому відомстві звертають увагу, що наступний сеанс телефонного зв’язку заплановано на 28 березня 2024 року на тему: «Особливості сплати майнових податків у 2024 році». Слідкуйте за анонсами на сайт ГУ ДПС у Чернівецькій області: https://cv.tax.gov.ua/anonsi-ark/

Маєте запитання ? Телефонуйте для консультацій на постійнодіючі гарячі лінії за напрямками: https://tax.gov.ua/others/kontakti/garyachi-linii-teritorial