Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Щоб не допустити зростання втрат бюджету від нелегального ринку праці податківці Буковини активно проводять роз’яснювальні заходи 

опубліковано 22 лютого 2024 о 09:20

У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області звертають увагу роботодавців на недопустимість використання найманих працівників без оформлення та виплати їм заробітної плати в конвертах.

У відомстві наголошують , що такі негативні явища не тільки незаконні, але й аморальні , оскільки це призводить до приховування від оподаткування податком на доходи фізичних осіб та військовим податком значних сум нелегально виплаченого заробітку, зменшує надходження єдиного внеску, що в свою чергу обмежує можливості країни вести боротьбу з ворогом.

Оцінюючи ситуацію та з метою інформування буковинців про порядок оформлення найманих працівників податківці підготували інфографіку.

Консультації з питань сплати податків фізичними особами (податку на доходи фізичних осіб, військового податку, ЄСВ) можна отримати в фахівців управління оподаткування фізичних осіб за телефонами (0372)545608; (0372)545601; 380506717063, під час відвідування в ЦОПах або під час проведення консультаційних заходів.

Долучайтеся до боротьби з ворогом – платіть податки!