Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сторожинецька ДПІ: під час діалогу з представниками бізнесу обговорили зміни в податковому законодавстві, які слід врахувати платникам у 2024 році

опубліковано 29 січня 2024 о 11:09

Начальник Сторожинецької ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області Василь Курчак провів робочу зустріч з представникам бізнес-спільноти.  

Зокрема, учасники зустрічі обговорили зміни в податковому законодавстві, які слід врахувати платникам у 2024 році. Зокрема, Василь Курчак поінформував про зміну розміру мінімальної заробітної плати та єдиного внеску, а також єдиного податку для підприємців – єдинників 1 та 2 груп. Також податківець нагадав присутнім про необхідність застосування РРО/ПРРО при здійсненні готівкових розрахунків з покупцями та акцентував на важливості дотримання платіжної дисципліни сплати податків, адже від цього залежить добробут та соціальний розвиток громади. 

Начальник податкової інспекції також ознайомив підприємців з електронними сервісами податкової служби, зокрема детально зупинився на функціоналі Електронного кабінету платника податків та мобільного застосунку “Моя податкова”. 

Наостанок зустрічі,  розповів про деклараційну кампанію - 2024 та про терміни подання декларації про майновий стан і доходи. Посадовець надав роз’яснення платникам щодо можливості подання декларації про майновий стан і доходи в електронному вигляді.