Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Е-підпис: у податковій службі Буковини платники податків отримали  6333 «електронних підписів» 

опубліковано 25 грудня 2023 о 09:58

У січні – листопаді 2023 року платники податків, які звернулись до сектору реєстрації користувачів Головного управління ДПС у Чернівецькій області отримали безкоштовно 6333 «електронних підписів».

У податковій службі Буковини наголошують, електронні довірчі послуги у податковій службі можуть отримати усі без винятку суб’єкти господарювання, працівники органів державної влади та органів місцевого самоврядування, працівники підприємств, установ і організацій усіх форм власності та фізичні особи - громадяни.

Та звертають увагу, користувачі, що мають чинні сертифікати, мають змогу скористатися онлайн сервісами:

Повторного, дистанційного формування сертифікатів за електронним запитом (https://ca.tax.gov.ua/manage-certificates) для самостійного продовження терміну дії сертифікатів на 2 роки;

Дистанційного формування сертифікатів для програмних РРО (https://ca.tax.gov.ua/certs-request-rro), що дає змогу сформувати юридичним особам сертифікати для програмних РРО.

Щоб отримати електронні довірчі послуги (далі - ЕДП) вперше чи якщо термін дії сертифікатів завершився, користувачу необхідно підготувати документи, необхідні для отримання ЕДП, з переліком яких можливо ознайомитись у розділі «Отримання електронних довірчих послуг» (https://ca.tax.gov.ua/etrusted-services) офіційного інформаційного ресурсу Надавача, обравши відповідну категорію та звернутися до відокремленого пункту реєстрації.

Отримати довідкову інформацію щодо отримання електронного підпису можна у секторі реєстрації користувачів Головного управління ДПС у Чернівецькій області за телефоном: (0372) 51-43-79.