Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 368,1 млн грн військового податку на потреби ЗСУ заплатити платники Буковини

опубліковано 05 грудня 2023 о 10:31

Впродовж січня – листопада 2023 року буковинці спрямували на підтримку армії 368,1 млн грн військового податку, що більше як торік на 53,1 млн грн, або 16,9 відсотків.

Про це інформує начальник Головного управління ДПС у Чернівецькій області Віталій Шпак.

За його словами визначальний наголос податківців для зростання сум сплаченого військового податку - беззаперечна детінізація всіх виплат, які є об’єктом оподаткування. Для цього відповідно легальна виплата заробітної плати, суми винагород та інших виплат, нарахованих відповідно до умов цивільно-правового договору, а також пасивних доходів, у тому числі роялті, дивіденди, страхові виплати, іноземні доходи тощо. 

А це означає , що всі доходи мають бути легалізовані та оподатковуватися, оскільки той хто не платить податки, відповідно і не підтримує наші ЗСУ.

Тим хто ухиляється від сплати податків важливо знати - саме цей напрямок роботи, детінізація зайнятості та легалізація всіх доходів сьогодні на особливому контролі у податківців і відповідно у зоні ризику опиняється кожен неплатник.

Загалом посадовець щиро дякує всім сумлінним платникам податків за патріотизм та стійку громадянську позицію, та наголошує, що кожна сплачена гривня податків працює на Перемогу!