Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До податкового відомства Буковини надійшло 435 письмових звернень громадян

опубліковано 30 жовтня 2023 о 10:06

У розрізі питань, основні - 422 звернення стосувались фінансової, податкової та митної політики. Деталізована тематика звернень така:  129 звернень – адміністрування місцевих податків; 37 звернень - інформування про ухилення від сплати податків; 40 звернень стосувались реєстрації та обліку платників податків;  5 платників  надіслали звернення щодо відмови від РНОКПП; 14 звернень щодо отримання консультації з питань податкового законодавства, 23 звернення – стосовно адміністрування та сплати ЄСВ, 20 звернень стосувались контрольно-перевірочної роботи.

Слід зауважити, фахівці податкового відомства у Чернівецькій області розглянули 416 письмових звернень, 19 звернень знаходяться на розгляді, оскільки термін надання відповіді не настав. Податківці наголошують, фактів несвоєчасного надання відповіді на звернення не зафіксовано. 

До відома: У разі потреби,  платники податків мають можливість надіслати лист (запит, звернення тощо) до відповідного органу ДПС у форматі pdf (обмеження 2 МБ) за допомогою меню «Листування з ДПС» приватної частини «Електронного кабінету».

Форма подання письмового звернення громадянами до ДПС, що надсилається з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв’язку  розміщена на офіційному порталі «Територіальні органи ДПС у Чернівецькій області» за посиланням: https://cv.tax.gov.ua/dfs-u-regioni/golov-upr/kontakti-/.