Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Буковинські податківці привітали своїх захисників і захисниць

опубліковано 02 жовтня 2023 о 11:37

Сьогодні з нагоди святкування Дня захисників і захисниць України буковинські податківці висловили свою подяку та шану усім героям та героїням і вшанували хвилиною мовчання загиблих у цій війні.

У вітальному слові в.о. начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій області Наталія Чернівчан сердечно побажала нашим захисникам і захисницям незламної волі та наснаги , а податківцям  плідної праці на благо Перемоги і задля слави України!

У такий знаменний день низький уклін усім хто мужньо захищає нашу Батьківщину від ворогів, серед яких і 17 наших колег – податківців. Хай береже Україну Бог і Покров Святої Богородиці. Гуртуймося задля Перемоги – підкреслила Наталія Василівна.

Під час святкової наради відзначено сильних, стійких, сміливих і хоробрих воїнів – податківців, мужніх оборонців нашої рідної землі, які зараз відстоюють територіальну цілісність і стоять на захисті кордонів нашої Батьківщини.

Серед яких, Іван Макух; Ілля Берчук; Олександр Семко; Олексій Хоровяк; Артем Кривовязий; Володимир Гладюк; Віталій Звірід; Ігор Онуфраш; Сергій Чернов; Тюфтій Олексій; Анатолій Крупчак; Ольга Дронь; Андрій Каденюк; Олександр Булавка; Юрій Мазуряк; Валентин Маслов; Радіон Григоряк.

Шана і слава захисникам і захисницям Вітчизни, слава Україні!