Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Віталій Шпак: Сьогодні податки, як ніколи, потрібні державі, у податківців одна мета – забезпечити сталість економіки

опубліковано 24 серпня 2023 о 14:14

У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області відбулася нарада за участі начальників ДПІ та керівників структурних підрозділів. Головував на засіданні начальник податкової служби області Віталій Шпак.

Під час наради керівники окремих структурних підрозділів Головного управління ДПС у Чернівецькій області довели до присутніх комплексний аналіз перспектив виконання показників доходів, зокрема декларування і сплата податку на прибуток, ПДВ у розрізі галузей та платників податків, визначили ризики сплати та зобов’язали відпрацювати наявні ризики, а теж здійснити ґрунтовний аналіз від’ємного значення ПДВ. 

Крім того обговорили проблемні питання нарахування та сплати мінімального податкового зобов’язання, яке визначається згідно законодавства вперше, за 2022 рік.

Також на нараді йшла мова про дотримання законодавчих норм щодо погашення податкового боргу, особливо зі сплати місцевих податків. 

Віталій Шпак відзначив, що під час війни робота податківців стала ще більш значимою, адже підтримувати економіку та наповнювати казну податками зараз важливо, як ніколи.

Так як нарада відбулася в день - Дня Прапора та в переддень 32 - річниці Дня Незалежності України очільник податкового відомства краю, користуючись нагодою, привітав колег з цими знаменними святами та зазначив, що за щоденною сумлінною роботою – наша незламність, прагнення перемоги. 

«Кожен з нас робить усе можливе, щоб зміцнити Україну, у нас одна мета – забезпечити сталість економіки. Ми з вдячністю згадуємо всіх, хто взяв у руки зброю і встав на захист України, хто охороняє наші рубежі і береже спокій та мир в тилу, навіть у найскладніший час ми не втрачаємо свою віру у сильну і незламну країну!» – зазначив Віталій Шпак

Віталій Шпак побажав колегам, щоб у серці кожного завжди жили віра й надія у велич нашої держави та демократичні цінності. А День Незалежності України  нехай передає дух патріотизму та гордості за свою націю, яка створила свою незалежну державу, знаменуючи єдність до рідної мови, любов до рідної землі, відданість народним традиціям.

До привітань також долучилися заступники начальника – Чернівчан Наталія, Загарюк Микола, які побажали колегам незламної віри в Перемогу та  краще майбутнє нашої держави!

З нагоди свята, відзначено кращих працівників Головного управління ДПС у Чернівецькій області. Серед яких, Подяки від ДПС України отримали – Гладка Альбіна Володимирівна та Сивак Олена Олександрівна.

Грамоти від Головного управління ДПС у Чернівецькіій області за значний особистий внесок у розвиток податкової служби, сумлінну працю та високий професіоналізм отримали – Анастасія Балан, Наталія Луценко, Лариса Ковбас, Вікторія Василова, Олександра Андрусів, Катерина Карпюк, Дмитро Беник, Марія-Роміна Коцюба, Світлана Скриндіца, Наталія Сметанюк, Ірина Павелко, Оксана Репчук, Олена Гричук, Олександр Андрусик, Тетяна Курик, Ольга Сащікова, Ольга Іващенко, Наталія Романенко, Людмила Антофійчук, Наталія Пижівська.