Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Буковинці направили до податкової служби області 70 запитів на отримання публічної інформації

опубліковано 21 липня 2023 о 10:55

До Головного управління ДПС у Чернівецькій області впродовж першого півріччя 2023 року надійшло 70  запитів на інформацію. 

Фахівцями податкової служби Буковини опрацьовані всі запити та надано відповіді відповідно до вимог Закону України від 13 січня 2011 року №2939-IV «Про доступ до публічної інформації». А саме: за результатами розгляду задоволено 63 запити, по 6 запитах відмовлено в задоволенні відповідно до ч.1 ст. 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації», 1 запит надіслано належному розпоряднику інформації .

Найбільше - 56 запитів на отримання публічної інформації надійшло від фізичних осіб. Від юридичних осіб за чотири місяці надійшло 5 запитів на отримання публічної інформації, 8 запитів від представників засобів масової інформації. 

Запитувачі, зокрема зверталися з проханням надати інформацію щодо:надання бланку податкової декларації про майновий стан і доходи для оформлення податкової знижки;переліку підприємств, які змінили місцезнаходження;нарахувань по єдиному податку;розміру податку на комерційну нерухомість;нарахування та сплати мінімального податкового забезпечення щодо земельного паю;надання переліку десяти найбільших платників податків;незастосованих штрафних санкцій та пені;обсягів сплачених податків;закупівель юридичних та/або адвокатських послуг;інформації по фізичній та юридичній особі.

До відома платників: Запити на отримання публічної інформації можуть бути надіслані  на поштову адресу  Головного управління ДПС у Чернівецькій області: 58013, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 200 А  та на електронну адресу: cv.official@tax.gov.ua.

Крім того, платники податків можуть направити запити через «Електронний кабінет» (http://cabinet.tax.gov.ua.) з використанням кваліфікованого електронного підпису.