Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Заходи для молоді: Буковинські податківці організували для майбутніх фінансистів екскурсію та лекцію - дискусію 

опубліковано 05 липня 2023 о 15:33

Сьогодні у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області відбулася зустріч із студентами 2 курсу економічного факультету Чернівецького національного університету імені Ю. Федьковича.
Зі вступним словом до учасників заходу звернулася Наталія Чернівчан – заступник начальника податкової служби області. Акцентом виступу було -  наш пріоритет виховання сумлінних платників, а задля цього ми зобов’язані забезпечити надання ґрунтовних роз’яснень податкового законодавства та інформувати про особливостями діяльності податкової служби: порядок надання адміністративних послуг, застосування електронних сервісів.
За словами Наталії Василівни податківці безперервно працюють на зміною філософії відносин між платниками та податківцями і орієнтуються не на фіскальний тиск шляхом проведення перевірок , а на досягнення високого рівня податкової культури, зорієнтовану на добровільну сплату податків.
Під час зустрічі студентам презентовано інфографіку про електронні сервіси податкової служби. Заступник начальника управління Марія Лукань детально розповіла про всі електронні сервіси ДПС та роз’яснила функціональні можливості кожного з них.
За словами Марії Лукань розвиток онлайн-сервісів залишається пріоритетним напрямом роботи ДПС. Оскільки сучасні електронні сервіси ДПС дозволяють оперативно отримувати всю необхідну інформацію, довідки та консультації, а також подавати податкову та іншу звітність безпечно, без особистих візитів до служби.

Також студенти взяли участь в екскурсії до ЦОПу ДПІ у м. Чернівці. Начальник управління Віктор Гетьман поінформував молодь про адміністративні послуги, які надаються платникам податків та порядок їх отримання.  

Студенти та викладачі висловили вдячність буковинським податківцям  за проведений захід, який став для них успішною нагодою розширити свої знання про онлайн податкові послуги та порядок їх отримання. А також познайомитися з нюансами професії податківця.