Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківцям області подякували за відданість справі

опубліковано 03 липня 2023 о 16:04

У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області відбулися урочисті збори з нагоди професійного свята - Дня податківця України, яке щорічно відзначають 2 липня.
Звертаючись до колег, очільник податкового відомства краю Віталій Шпак привітав колег з Днем податківця України та відзначив, що під час війни робота податківців стала ще більш значимою, адже підтримувати економіку та наповнювати казну податками зараз важливо, як ніколи.

Приємно відзначити, звернув увагу Віталій Петрович, що завдяки ефективній співпраці з платниками податків  колектив зустрічає свято вагомими здобутками. Надходження податкових платежів за 6 місяців 2023 року, у порівнянні з минулим роком, зросли на 1 млрд 53 млн грн і перевищили 4,6 млрд грн. 

Також у своїй промові відзначив, що неймовірно пишається колегами та їх рідними які воюють за Україну та подякував тим, хто долучився до волонтерства, робить благодійні внески для адресної допомоги , колегам які воюють у ЗСУ, на придбання військового спорядження, ліків, продуктів та постійно здають  донорську кров.

Вірю, що ваша сумлінна праця сприятиме утвердженню доброчесного і  неупередженого ставлення до платників податків, подальшій розбудові податкової служби, її модернізації, зміцненню засад прозорості та зрозумілості дій податківців, піднесенню авторитету професії – наголосив Віталій Петрович.

Найвищою оцінкою відзначали показники діяльності податкової служби також і гості заходу – начальник Чернівецької обласної військової адміністрації Руслан Запаранюк; голова обласної ради – Олексій Бойко; міський голова Чернівців - Роман Клічук

Посадовці у своїх промовах акцентували, що у працівників податкової служби своя місія – тримати фінансовий фронт, самовіддано працювати задля зростання податкових надходжень та дотримання норм податкового законодавства. Що в кінцевому результаті дасть змогу забезпечувати фінансування найважливіших сфер життєдіяльності області та Збройних сил України. Бажали всім податківцям  і надалі залишатися професіоналами своєї справи, відповідальними та цілеспрямованими.

Традиційно приємним моментом урочистостей стало вручення відзнак за значний особистий внесок у розвиток податкової служби, забезпечення виконання завдань щодо мобілізації коштів до бюджетів усіх рівнів, сумлінну працю та високий професіоналізм.

Від імені Державної податкової служби України грамотами нагороджено Ольгу Дронь; Івана Макуха.
Почесними відзнаками обласної державної адміністрації «На славу Буковини» та «Вдячна Буковина» нагороджено Наталію Чернівчан; Тетяну Булавку; Сергія Лєсніка; Вадима Кривой; Марію Кілару; Тараса Фартушняка; Сергія Попелишка.

Грамотами від Чернівецької обласної ради відзначено Ольгу Тіщенко; Сергія Гулея; Олександра Іванова; Руслана Пітика; Коцура Олега; Марію Кучуран; Ольгу Фівчук; Василя Загарюка.

Грамоти від Чернівецької міської ради отримали Віктор Гетьман; Андрій Світовий;Володимир Агатій; Дмитро Правоторов; Антоніна Місюрка; Наталія Бальон; Ганна Федак,Сергій Костащук.

Від Головного управління ДПС у Чернівецькій області грамотами нагороджено Дмитра Матейчука; Наталію Габузу; Володимира Брушнівського; Юлію Околот; Мирослава Гультая; Галину Жук; Вадима Пилипка; Юрія Кілару; Сергія Чернова;Тетяну Якобуцу; Аллу Заришняк; Анжелу Паскар; Василя Курчака; Сергія Безкровного; Оксану Кузенкову; Людмилу Фіщук; Ольгу Драпак ; Аліну Ткачук ; Тетяну Гур’янову; Тетяну Сікорську ;Оксану Конопницьку; Світлану Кирик; Людмилу Делечук; Ольгу Гладій; Марину Попелишко; Дмитра Татарчука.