Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання начальника ГУ ДПС у Чернівецькій області Віталія Шпака з Днем податківця України!

опубліковано 30 червня 2023 о 14:44

Шановні колеги – податківці та ветерани податкової служби!

Щиро вітаю з професійним святом –  з Днем податківця України!

Податкова служба є одним із основних органів нашої держави, завдяки якому забезпечуються надходження податків до бюджетів усіх рівнів.

Від невичерпної енергії та наполегливості працівників державної податкової служби значною мірою залежить ефективне функціонування економіки держави та забезпечення видатків на утримання АРМІЇ, а також створення умов для подальшої інтеграції України у світове співтовариство.

 Під час війни робота податківців стала ще більш значимою, адже підтримувати економіку та наповнювати казну податками зараз важливо, як ніколи.

Тож бажаю кожному з Вас сповна реалізувати власний потенціал, досягти професійних висот, впевнено крокувати до нових здобутків і бути гідними свого високого обов‘язку перед державою.

Вірю, що ваша сумлінна праця сприятиме утвердженню доброчесного і  неупередженого ставлення до платників податків, подальшій розбудові податкової служби, її модернізації, зміцненню засад прозорості та зрозумілості дій податківців, піднесенню авторитету професії.

Натхненно працюйте на благо України. Мирного неба нам усім та якнайшвидшої ПЕРЕМОГИ. Нехай щаслива зірка осяє наше майбутнє після стількох випробувань та страждань.

Здоров‘я і наснаги, щастя й добра Вам та Вашим родинам.

Слава Україні! Героям слава!

З повагою,

начальник  Головного управління ДПС

у Чернівецькій області                                                                        Віталій Шпак