Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Глибоцька ДПІ: актуально про функціональні можливості електронних сервісів та застосування програмних РРО платниками єдиного податку

опубліковано 23 червня 2023 о 10:14

Провідні фахівці Глибоцької ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області постійно проводять навчальні тренінги під час яких інформують платників про функціональні можливості електронних сервісів та застосування програмних РРО платниками єдиного податку.
Під час спілкування податковий спеціаліст Коріна - Марія Цугуй розповіла, що за допомогою сервісу «Електронний кабінет» здійснюється взаємодія податкових органів ДПС і платників у режимі реального часу. Завдяки Е-кабінету авторизовані користувачі мають можливість отримати відомості про отримані доходи та утримані податки, заповнити та надіслати податкову звітність, зареєструвати програмний РРО, перевірити наявність чи відсутність податкового боргу, переглянути податковий календар тощо.  

Крім того роз’яснила відвідувачам ЦОПу особливості, порядок нарахування майнових податків та терміни їх сплати.  

На зустрічі також йшлося про обов’язкове застосування РРО чи ПРРО під час здійснення готівкових розрахунків приватними підприємцями - платниками єдиного податку.

На офіційному вебпорталі ДПС за адресою: Головна/БАНЕР/Програмні РРО (https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/) розміщено банер «Програмні РРО» з актуальною інформацією про програмні реєстратори розрахункових операцій.