Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Профінформаційна зустріч з майбутніми юристами відбулася у податковій службі області

опубліковано 21 червня 2023 о 16:12

Сьогодні, буковинські податківці зустрічалися зі майбутніми юристами – випускниками Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича.

На початку зустрічі студентів ознайомили з роботою Центру обслуговування платників податків ДПІ у м. Чернівці.

Зустріч зорганізована податківцями в рамках формування системи ефективного відбору персоналу та підвищення мотивації студентів для обрання професії податківця. В заході взяла участь Ольга Меленко - заступник декана юридичного факультету ЧНУ, кандидат юридичних наук, доцент.

У вітальному слові начальник Головного управління ДПС у Чернівецькій області Віталій Шпак наголосив на значимості та престижності професії юриста, й для податкової служби зокрема. За словами Віталія Петровича - якщо випускник бачить себе професіоналом саме в податковому праві, то є можливість працевлаштуватися та поруч з досвідченими фахівцями - податківцями отримати повноцінні практичні знання.

Основою зустрічі була презентація начальника управління правового забезпечення податкової служби Світлана Теутуляк на тему: «Роль юристів податкової служби в формуванні правової культури та забезпеченні інтересів держави щодо сплати податків. Кваліфікаційні вимоги до фахівців».

Під час дискусії обговорювали які знання та кваліфікаційні навички має мати юрист податкової служби та можливість кар’єрного зростання. Також молодь цікавилася оплатою праці.

Фотоматеріали по темі: