Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Реалізація пального: податківці оштрафували порушників на 426 тисяч гривень

опубліковано 19 червня 2023 о 11:30

Заступник начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій області Наталія Чернівчан у коментарі ЗМІ області поінформувала, що впродовж січня – травня 2023 року для упередження та виявлення порушень у сфері обігу пального проведено 23 фактичні перевірки.

За результатами розгляду матеріалів фактичних перевірок до суб’єктів господарювання застосовано штрафні (фінансові) санкції на загальну суму майже 426,0 тис грн.

За словами посадовиці серед виявлених порушень – зберігання та роздрібна торгівля пальним без ліцензій та продаж пального з порушенням обліку товарних запасів.

Податківці звертають увагу, що у разі виявлення порушень законодавства при здійсненні реалізації пального буковинці можуть через чат-бот «StopViolationBot» в месенджері Telegram повідомляти про такі факти.

Для всебічного та якісного розгляду таких звернень просимо за можливості зазначати: адресу господарського об’єкту, назву суб’єкта господарювання (мережі АЗС), з наданням (за наявності) підтверджуючого документу (чеку РРО) або будь яку іншу інформацію, яка може бути використана при проведенні контрольно-перевірочних заходів.