Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Електронний кабінет: послуги від податкової служби в режимі онлайн

опубліковано 26 травня 2023 о 13:36

Заступник начальника управління електронних сервісів Марія Лукань під час зустрічі з майбутніми платниками податків  - студентами третього курсу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича презентувала роз'яснювальну інфографіку про можливості Електронного кабінету – інформують у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області.

У своєму виступі посадовиця запросила майбутніх платників податків активніше використовувати податкові електронні сервіси та зосередила свою увагу на функціональних можливостях найбільш популярного сервісу - «Електронний кабінет», за допомогою якого платники можуть отримувати послуги від податкової служби в режимі онлайн.

Також, звернула увагу платників на переваги «Електронного кабінету», зокрема на те, що він працює цілодобово в реальному часі і не вимагає використання жодного додаткового програмного забезпечення. Цей сервіс надає змогу створити та надіслати до ДПС електронні документи: податкову звітність, запити на отримання інформації, заяви для реєстрації платниками окремих податків тощо.

Ще роз’яснила як через Електронний кабінет громадяни можуть дізнатися про наявність податкового боргу.