Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Кельменецька ДПІ: під час тренінгу податківці навчають платників податків, як правильно подавати звітність в електронній формі

опубліковано 22 травня 2023 о 10:32

У Кельменецькій ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області щомісячно відбуваються тренінги для платників податків. Під час чергового тренінгу фахівці розповіли платникам як користуватися електронними сервісами податкової служби, зокрема «Електронним кабінетом». 

Податківці акцентували, за допомогою сервісу «Електронний кабінет» платники мають можливість дистанційної роботи  в режимі онлайн, зокрема подати та переглянути подану звітність, перевірити стан розрахунків з бюджетом, зареєструвати програмний РРО.

Також наголошують, сервіси працюють цілодобово та безкоштовно. Скористатись ними можливо з персональних комп’ютерів так і зі смартпристроїв. Єдина вимога для подання звітності в електронному вигляді є наявність кваліфікованого електронного підпису, який кожен бажаючий може отримати у будь-якому Акредитованому центрі сертифікації ключів, у тому числі самостійно за допомогою Інтернет-банкінгу.

Відтак, податківці на практиці показали відвідувачам ЦОПу як отримати інформацію щодо стану  розрахунків з бюджетами та провести звірку щодо об’єктів оподаткування через «Електронний кабінет».