Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці Путильської ДПІ під час практичного тренінгу інформували платників про переваги електронних сервісів в тому числі при реєстрації РРО

опубліковано 28 квітня 2023 о 12:11

У Центрі обслуговування Путильської ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області податківці провели для платників податків навчальний тренінг, під час якого поінформували присутніх про функціонування електронних сервісів на офіційному сайті податкової служби, зокрема, на перевагах подання податкової звітності в електронному вигляді.

Також акцентували, що сьогодні кожен платник податків може самостійно обирати – відвідати Центр обслуговування платників чи отримати необхідну інформацію, замовивши адмінпослугу через Е-кабінет. Можливість електронного спілкування дозволяє взаємодіяти з контролюючими органами у найбільш зручний для платника час.

Важливо, що в Електронному кабінеті наявна уся інформація щодо нарахованих податків. Відтак, за допомогою сервісу «Електронний кабінет» авторизовані платники мають можливість дистанційної роботи в режимі он-лайн, зокрема подати та переглянути подану звітність, перевірити стан розрахунків з бюджетом, зареєструвати програмний РРО.  

Для платників податків у Центрі обслуговування платників Путильської ДПІ створено спеціальне робоче місце, яке оснащене мережею Інтернет. Платникам постійно надається практична та методологічна допомога щодо заповнення та подання звітності в електронному вигляді за допомогою Електронного кабінету.