Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Деклараційна кампанія завершується: 1628 жителів Буковини вже задекларували свої доходи

опубліковано 19 квітня 2023 о 13:10

Начальник Головного управління ДПС у Чернівецькій області Віталій Шпак через засоби масової інформації нагадав громадянам, які отримали у 2022 році доходи не від податкових агентів та які не оподатковувалися при виплаті, що вони зобов’язані подати декларацію про майновий стан та доходи до 1 травня поточного року.

Віталій Шпак повідомив, що від початку року буковинці подали 1628 декларацій, з них 756 на отримання податкової знижки. В декларація задекларували майже 380,9 млн грн отриманих доходів , а сума самостійно нарахованого податку на доходи фізичних осіб перевищує 6,4 млн грн та 0,9 млн грн військового податку. Сума податкової знижки до повернення з бюджету понад 3,2 млн грн.

"Закликаю вчасно подати декларації, щоб сплаченими податками, долучитися до справедливої відплати російським вбивцям. Консультацію щодо заповнення декларації про майновий стан і доходи можна отримати у Центрах обслуговування платників Головного управління ДПС у Чернівецькій області.

В області діють 13 Центрів обслуговування платників, де громадяни можуть отримати детальну консультацію щодо декларування своїх доходів. Адреси та графік роботи за посиланням http://cv.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/

З матеріалами роз’яснювального характеру з питань декларування громадянами доходів можна ознайомитися на субсайті територіальних органів ДПС у Чернівецькій області в банері «Деклараційна кампанія 2023» https://tax.gov.ua/deklaratsiyna-kampaniya-2023/"- зазначив очільник податкового відомства області.