Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Кельменецька ДПІ: Податківці надають платникам податків практичну допомогу щодо декларування громадянами доходів

опубліковано 31 березня 2023 о 11:36

Начальник Кельменецької ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області Тетяна Якобуца провела робочу зустріч під час якої розповіла платниками податків про декларування минулорічних доходів. Акцентувала, що громадяни, які отримали в 2022 році доходи, що підлягають декларуванню, зобов’язані подати до 1 травня 2023 року декларацію про майновий стан і доходи. 

Також поінформували, що скористатись правом на податкову знижку та подати декларацію та копії первинних документів, фізичні особи мають право до 31 грудня 2023 року. 

Тетяна Якобуца підкреслила, ті платники, які планують звітувати про минулорічні доходи, можуть скористатися можливістю Електронного кабінету https://cabinet.tax.gov.ua, оскільки цей багатофункціональний сервіс від податкової служби має чимало переваг. Для користування Електронним кабінетом потрібно лише оформити ключі електронного цифрового підпису.  

Провідні фахівці Кельменецької ДПІ надали платникам податків практичну допомогу у заповненні податкової декларації про майновий стан і доходи.

Та поінформували платників, що на офіційному сайті податкової служби у банері «Деклараційна кампанія - 2023» розміщена актуальна інформація щодо основних випадків подання податкової декларації про майновий стан,  актуальні запитання – відповіді про податкову знижку за окремими видами витрат та приклади заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи (https://tax.gov.ua/deklaratsiyna-kampaniya-2023/ ).