Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Під час зустрічі у Герцаївській ДПІ обговорили питання щодо важливості вчасної сплати податків , а також погашення боргів з майнових податків

опубліковано 23 грудня 2022 о 09:38

Днями в Герцаївській ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області відбулася зустріч з представниками громадськості та бізнесу.

Під час засідання проаналізували актуальні питання податкового законодавсва, які хвилюють бізнес. Зокрема як звітувати платникам єдиного податку та як відображати ЄСВ за місяці в яких не проводилася сплата.

За словами начальника ДПІ Анатолія Гортопана серед найбільш обговорюваних – це необхідність вчасної сплати податків, а також погашення боргів з майнових податків до кінця 2022 року.

Також, повідомили учасникам що для покращення взаємодії платників з податківцями для системного вирішення проблемних питань створена Комунікаційна платформа. За допомогою якої представники бізнес-спільноти та громадськості можуть більш оперативно та якісно комунікувати з податківцями.

Податківці в свою чергу закликали представників бізнесу брати участь у семінарах – тренінгах, щоб підготуватися до річного декларування.

Сплата податків це вклад кожного бізнесмена у Перемогу країни над ворогом та підтримка діяльності громади в якій проживаєш  – підсумував Анатолій Гортопан.