Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Територіальні громади потребують підтримки у вигляді сплачених податків

опубліковано 21 грудня 2022 о 12:15

Про це наголошують під час проведення зустрічей та семінарів – тренінгів  у Путильській ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області.

За словами начальника ДПІ Дмитра Холівана незважаючи на широкомасштабну роз’яснювальну та інформаційну роботу, проблема своєчасної сплати майнових податків та погашення податкових боргів залишається актуальною.

Саме тому питання номер один – це вдосконалення методів інформування із залученням  органів місцевого самоврядування та громадськості. Кожному відвідувачу ЦОПу максимальна увага та практична допомога.

Під час проведення заходів податківці інформують про всі нюанси сплати податків під час воєнного стану, про основні функції Електронного кабінету та алгоритм подання декларацій про майновий стан та доходи, а також про одноразове декларування.

Довідка

Координацію та контроль за своєчасним та якісним обслуговуванням, оперативне реагування на проблемні питання та надання допомоги відвідувачам ЦОП здійснює модератор Начальник Путильської ДПІ – Холіван Дмитро Іванович.Телефон (03738) 2-24-72.