Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Від початку 2022 року буковинські податківці надали платникам понад 76,4 тис адміністративних послуг

опубліковано 21 грудня 2022 о 11:59

Впродовж січня-листопада 2022 року працівники податкових органів Буковини надали громадянам та представникам бізнесу понад 76,4 тис адміністративних послуг. З них, понад 51 тис адміністративних послуг надано громадянам та бізнес – спільноті у 13 Центрах обслуговування платників, що діють у Чернівецькій області. В електронній формі платники податків отримали 25,4 тисяч сервісних послуг - поінформував заступник Головного управління ДПС у Чернівецькій області Микола Загарюк. 

За його словами серед основних наданих послуг в ЦОП: видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків – 30,7 тис.

 Надання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 5,5 тис. Реєстрація платників єдиного податку та надання витягу з реєстру платників ЄП – 21,5 тис.

Податківці нагадують, що для отримання адміністративних послуг необхідно звертатися до Центрів обслуговування платників, які працюють за наступним графіком:

Понеділок – четвер: з 8 год 30 хв до 17 год 15 хв. П’ятниця: з 8.30 год – 16.00 год. Обідня перерва: з 12 год 30 хв до 13 год 00 хв.

 Однак, радять платникам користуватися електронними сервісами від ДПС, оскільки адміністративні послуги, що надаються територіальними органами ДПС, можна отримати не лише у Центрах обслуговування платників, але й через  «Електронний кабінет платника».

Інформація про порядок надання адміністративних послуг, режими доступу до приміщень представлена на офіційному сайті відомства у розділі «Діяльність/Адміністративні послуги» https://cv.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/