Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Заставнівська ДПІ: податківці під час зустрічей з бізнесом популяризують електронні сервіси ДПС

опубліковано 19 грудня 2022 о 10:18

У Заставнівській ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області для бізнесу під час проведення зустрічей обов’язково організовують практичні навчання, під час яких знайомлять на практиці  як отримати в електронному вигляді довідки, консультації, подати звітність до податкових органів без особистих візитів до служби, зареєструвати ПРРО.

За словами начальника Заставнівської ДПІ Валентини Євки електронні сервіси - просте логічне програмне забезпечення максимально спрощує адміністрування податків та взаємодію з представниками податкової служби. Значною мірою зменшується й адміністративне навантаження на контролюючі органи, а також знижуються витрати на комунікацію у паперовій формі. Саме тому податківці закликають максимально користуватись послугами ДПС дистанційно, усвідомити переваги такого формату спілкування з податковими органами

Крім основних аспектів надання електронних послуг учасників заходів ознайомили з алгоритмом одноразового декларування, можливостями отримання податкової знижки та новаціями податкового законодавства на час військового стану.