Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надходження до державного бюджету зростають: Сума ПДВ сплаченого буковинським бізнесом до державного бюджету перевищила 1 млрд 30,0 млн грн

опубліковано 13 грудня 2022 о 10:59

Про таку суму надходжень податку на додану вартість інформує заступник начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій Микола Загарюк. Це перевищує надходження відповідного періоду 2021 року на 158,3 млн грн.

Зокрема, посадовець уточнив, що в листопаді цього року суб’єкти господарювання області сплатили до державного бюджету понад 75,3 млн грн податку на додану вартість.

Микола Загарюк дякує всім платникам, які вчасно виконують свої податкові зобов’язання Переконаний - всі добре усвідомлюють, що сплата податків це і є патріотизм, оскільки податки є важливим засобом стабілізації економіки, підтримки соціальної сфера та забезпечення обороноздатності нашої держави.

Щодо стану бюджетного відшкодування, то держава теж вчасно виконує свої зобов’язання і за 11 місяців поточного року 93 суб’єкти господарювання отримали з бюджету грошовими коштами на свої розрахункові рахунки понад 258,0 млн грн податку на додану вартість.