Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги платників податків! Комунікаційна податкова платформа продовжує свою роботу!

опубліковано 01 грудня 2022 о 09:41

У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області  продовжує функціонувати комунікаційна податкова платформа. За допомогою якої представники бізнес-спільноти та громадськості можуть більш оперативно та якісно комунікувати з податківцями.

Комунікаційна податкова платформа покликана активізувати співпрацю з бізнесом та громадськістю, що дозволить виявити системні проблеми у роботі та їх нівелювати.

Звертайтесь з питаннями, які потребують розгляду під час зустрічей, засідання круглого столу. Необхідно вказувати: назву суб’єкта господарювання (код ЄДРПОУ), адресу, контактний номер телефону. Звернення направляти на електронну скриньку платформи   cv.ikc@tax.gov.ua

Координатором комунікаційної платформи є заступник начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій області Наталія Чернівчан. Зворотній звʼязок здійснюватимуть комунікатори, визначені з-поміж числа співробітників профільних підрозділів Головного управління ДПС у Чернівецькій області. Це дозволить активізувати діалог з організаціями, які представляють інтереси платників податків, для виявлення системних проблем у роботі бізнесу та їх нівелювання.

Тож запрошуємо бізнес-спільноту до активного спілкування через комунікаційну податкову платформу за наявності нагальних питань.