Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці податкової служби Буковини розглянули 106 запитів на отримання публічної інформації

опубліковано 17 листопада 2022 о 11:42

У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області інформують, що за десять місяців 2022 року буковинські податківці  розглянули 106 запитів на отримання публічної інформації.

В цілому, найбільше запитів надійшло від громадян – 88. Від юридичних осіб надійшло 15 запитів та від представників засобів масової інформації – 3 запити.

Основна запитувана інформація стосувалась: наявності або відсутності податкового боргу по єдиному податку та ЄСВ; зняття з обліку як платника податків; незастосованих штрафних санкцій та пені; заборгованості по податках та платежах; відповідності/невідповідності платника ПДВ критеріям ризиковості платника податку; ставки та терміни сплати єдиного податку.

У регіональній податковій службі підкреслюють, всі отримані запити були розглянуті вчасно та не залишилися поза увагою.

Крім того, податківці нагадують платникам, що запити на отримання публічної інформації можуть бути надіслані  на поштову адресу  Головного управління ДПС у Чернівецькій області: 58013, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 200 А  та на офіційну електронну адресу: cv.official@tax.gov.ua.

Також запити можна направити через «Електронний кабінет» (http://cabinet.tax.gov.ua.) з використанням кваліфікованого електронного підпису.

Форма для подання запиту на отримання публічної інформації: Головна>ДПС у регіоні>Головне управління>Публічна інформація: https://cv.tax.gov.ua/dfs-u-regioni/golov-upr/dostup-do-publichnoi-info/forma-podannya-zapitu/