Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкові новації під час військового стану: «Буковинські податківці на онлайн зв’язку»

опубліковано 14 листопада 2022 о 11:46

Головне управління ДПС у Чернівецькій області запрошує буковинців до обговорення актуальних питань 16 листопада – 21 листопада 2022 року під час проведення «Буковинські податківці на онлайн зв’язку ».

Якщо маєте запитання щодо електронного адміністрування ПДВ (зупинення та реєстрація податкових накладних), сплати податку на прибуток та погашення заборгованості то можете їх поставити 16 листопада 2022 року заступнику начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій області Миколі Загарюку.

17 листопада 2022 року можна поспілкуватися з заступником начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій Наталією Чернівчан про порядок проведення перевірок (документальних, фактичних), застосування РРО, продажу підакцизних товарів, сплати майнових податків фізичними особами.

18 листопада 2022 року начальник Головного управління ДПС у Чернівецькій області Віталій Шпак чекає від буковинців запитання чи пропозиції щодо діяльності податкової служби області.

Запитання та обговорення в коментарях до цієї публікації у мережі Фейсбук на сторінці ДПС у Чернівецькій області https://www.facebook.com/tax.chernivtsi/.

Якщо ж не бажаєте публікувати своє запитання у загальному доступі – надсилайте його на Месенджер ДПС у Чернівецькій області або ж на пошту: cv.official@tax.gov.ua.

Також можна телефонувати до сектору інформаційної взаємодії 0372(54-55-76).