Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

При зміні версії внутрішнього програмного забезпечення необхідно подати реєстраційну заяву за ф. № 1-РРО із позначкою «Перереєстрація»

опубліковано 31 жовтня 2022 о 11:15

Фахівці Головного управління ДПС у Чернівецькій області нагадують, що відповідно до п. 2 глави 3 розд. II Порядку реєстрації та застосування реєстраторів розрахункових операцій, що застосовуються для реєстрації розрахункових операцій за товари (послуги), затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 14.06.2016 № 547, у разі зміни даних щодо суб’єкта господарювання, зазначених у реєстраційному посвідченні, в тому числі й версії внутрішнього програмного забезпечення РРО, суб’єкт господарювання протягом п’яти робочих днів, що настають за днем, коли виникли зміни чи інші підстави для заміни реєстраційного посвідчення, подає до податкового органу за місцем реєстрації РРО заяву про реєстрацію реєстраторів розрахункових операцій за формою № 1-РРО (далі - реєстраційна заява за ф. № 1-РРО), із позначкою «Перереєстрація» де зазначає причини перереєстрації та реєстраційне посвідчення.

Реєстраційна заява ф. № 1-РРО і позначкою «Перереєстрація» оформлюється та надається до податкового органу в тому самому порядку, що і заява про реєстрацію РРО - п. 3 глави 3 розд. II Порядку № 547.

Тобто, алгоритм дій в разі зміни версії внутрішнього програмного забезпечення РРО, який повинен здійснити суб’єкт господарювання, визначений вимогами Порядку № 547.