Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання в.о. начальника Наталії Чернівчан з Днем вшанування пенсіонерів і ветеранів державної податкової служби України

опубліковано 28 жовтня 2022 о 11:42

Шановні ветерани та пенсіонери ! 

Від колективу Головного управління ДПС у Чернівецькій області та від мене особисто прийміть найщиріші привітання та слова вдячності за вашу багаторічну, плідну працю та служіння на благо України!

Щорічно, 30 жовтня відзначається «День вшанування пенсіонерів і ветеранів державної податкової служби України», який святкується на загальнодержавному рівні. Це свідчення вагомості та значимості податкової служби у становленні та зміцненні держави.

Професія, якій Ви присвятили і продовжуєте присвячувати своє життя – одна з найнеобхідніших в нашому суспільстві, тому що від податківців великою мірою залежить наповнення державної казни та вирішення соціально-економічних завдань.

Ваш досвід та мудрі поради стають в нагоді нам і сьогодні задля досягнення позитивних результатів. Ми завжди будемо вдячні за той великий внесок, зроблений Вами для розвитку та становлення податкової служби.

Бажаємо Вам, у цей складний час міцного здоров'я, миру, невичерпної енергії, сімейного затишку та родинної злагоди, благополуччя, достатку, щастя і добра на довгій життєвій ниві. 

Україна понад усе!

 

З повагою

в.о. начальника                                                             Наталія Чернівчан