Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Начальник Чернівецької ДПІ ГУ ДПС у Чернівецькій області звітував на сесії Чернівецької міської ради VІІІ скликання

опубліковано 03 жовтня 2022 о 12:53

У четвер, 29 вересня, відбулася сесія Чернівецької міської ради VІІІ скликання. Начальник Чернівецької ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області Сергій Безкровний поінформував депутатів про надходження податкових платежів впродовж звітного періоду та хід виконання заходів «Програми покращання умов обслуговування платників податків ».

За словами посадовця до бюджету Чернівецької міської територіальної громади за вісім місяців поточного року надійшло 1521,9 млн грн ,або 102,3 відсотки прогнозних показників. В порівнянні з аналогічним періодом минулого року фактичні надходження зросли на 322,7 млн грн, що становить 126,9 відсотки.

Найбільш питому вагу у надходження займає податок на доходи фізичних осіб – 1035,4 млн грн. Друге місце єдиний податок – 242,9 млн грн.

Також Сергій Безкровний зупинився на проблемних питання функціонування ЦОПу та необхідності його модернізації в рамках Програми, щоб чернівецькі платники податків могли отримувати адміністративні послуги у комфортних умовах.