Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вижницька ДПІ: Податківці провели робочі зустрічі з територіальними громадами Вижниччини

опубліковано 21 вересня 2022 о 10:38

Начальник Вижницької ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області Андрій Угрин провів ряд робочих зустрічей з представниками Вижницької, Вашківецької та Банилівської територіальних громад.

Посадовець під час даних зустрічей проінформував, що основним завданням, яке стоїть як перед податковою службою так і територіальними громадами – це забезпечення наповнення місцевих бюджетів та пошуку резервів їх наповнення. Та зазначив, що ефективна співпраця – це та складова, яка дозволяє забезпечити територіальні громади додатковими фінансовими ресурсами для подальшого їх розвитку.

Андрій Угрин роз’яснив присутнім норми податкового законодавства з питань застосування РРО/ПРРО, обліку товарних запасів, погашення податкового боргу, сплати майнових податків, одноразового (спеціального) добровільного декларування, зазначив про переваги використання електронних сервісів ДПС, про обов’язковість легалізації найманої праці, про основні зміни у податковому законодавстві, внесені Законами №2120-ІХ, №2142-IX, №1914-IX, №1946-ІХ, №2260, №2261 тощо.

Також нагадав про можливість платників звернутись на електронну скриньку комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Чернівецькій області, яка створена задля якісної та оперативної комунікації податкової служби області з бізнес-спільнотою і громадськістю.

В ході діалогу начальник Вижницької ДПІ відповів на запитання присутніх щодо новацій податкового законодавства.