Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Герцаївська ДПІ: під час робочих зустрічей податківці інформують про сплату податків та податкові новації

опубліковано 29 серпня 2022 о 11:44

Начальник Герцаївської ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області  Анатолій Гортопан провів робочі зустрічі з заступником Герцаївської територіальної громади Емілією Матей та з представниками бізнесу.

Під час проведення зустрічей обговорювались питання наповнення територіального бюджету у воєнний час, сплати заборгованих сум з земельного податку, орендної плати за землю, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, впровадження податкових новацій тощо.

Анатолій Гортопан зазначив, сумлінне виконання податкових зобов’язань громадян перед державою зараз важливо як ніколи, адже вчасно сплачені податки не лише забезпечує економічну підтримку громади, а є вагомою складовою для пришвидшення перемоги над ворогом.

Окремо нагадав про кампанію одноразового декларування, зазначивши,  якщо громадяни мають бажання легалізувати неоподатковані в минулому активи, вони можуть подати до органів ДПС добровільну декларацію та сплатити одноразовий збір.

Посадовець роз’яснив податкові новації -  як працює Комунікаційна податкова платформа та відповів на питання учасників зустрічі.