Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Глибоцькі податківці роз’яснюють новації податкового законодавства

опубліковано 24 серпня 2022 о 10:57

Працівники Глибоцької ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області на постійній основі роз’яснюють платникам податків вимоги чинного податкового законодавства.

Так, заступник начальника Глибоцької ДПІ Ольга Зеленко провела робочу зустріч з представниками бізнесу. Основною темою було ознайомлення з новаціями податкового законодавства. Зокрема роз'яснено, що в області діє Комунікаційна податкова платформа - це ще один дієвий формат співпраці з бізнесом – спільнотою.

Посадовиця акцентувала, за наявності нагальних питань, для організацій зустрічей можна звертатись на електронну скриньку платформи  cv.ikc@tax.gov.ua

Під час заходу також обговорили особливості подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації через вебпортал ДПС та розглянули порядок реєстрації ПРРО (програмний реєстратор розрахункових операцій).

Наголошено про доцільність використання суб’єктами господарювання електронних сервісів ДПС

Та роз'яснено, що ГУ ДПС в області працює в оперативному режимі та продовжує забезпечувати якісне сервісне обслуговування платників податків, ведення обліку податків, зборів, платежів та єдиного внеску з метою наповнення бюджету.