Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку 2022 року буковинські податківці надали платникам 51,7 тис адмінпослуг

опубліковано 12 серпня 2022 о 10:12

Протягом січня-липня 2022 року працівники податкових органів Буковини надали громадянам та представникам бізнесу понад 51,7 тис адміністративних послуг. З них в 13 Центрах обслуговування платників, що діють у Чернівецькій області безпосередньо надано 33,8 тис адміністративних послуг. В електронній формі – 17,9 тисяч. 

Серед основних наданих послуг в ЦОП: видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків – 19,7 тис.

Надання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 3,8 тис. Реєстрація платників єдиного податку та надання витягу з реєстру платників ЄП – 14,7 тис.

Однак, податківці радять платникам користуватися електронними сервісами від ДПС, оскільки адміністративні послуги, що надаються територіальними органами ДПС, можна отримати не лише у Центрах обслуговування платників, але й через  «Електронний кабінет платника».

Інформація про порядок надання адміністративних послуг, режими доступу до приміщень представлена на офіційному сайті відомства у розділі «Діяльність/Адміністративні послуги» https://cv.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/.