Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці запрошують представників інститутів громадянського суспільства подавати документи до участі в роботі Громадської ради

опубліковано 10 січня 2022 о 11:21

24 січня 2022 року кінцевий термін подання документів для участі у роботі громадської ради при Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області .

До складу громадської ради можуть бути обрані представники громадських об’єднань, релігійних, благодійних організацій, творчих спілок, професійних спілок та їх об’єднань, асоціацій, організацій роботодавців та їх об’єднань, засобів масової інформації (далі - інститути громадянського суспільства), які зареєстровані в установленому порядку.

Документи подаються до ініціативної групи. Головою ініціативної групи з формування Громадської ради обрано Бордіженка Олександра Вадимовича – голову Громадської організації «Рух українських патріотів».

Вся інформація щодо формування Громадської  ради розміщена на вебпорталі Головного управління ДПС у Чернівецькій області за посиланням: https://cv.tax.gov.ua/dlya-gromadskosti/gromadska-rada/initsiativna-grupa/

Контактний телефон: 0372545576